maanantai 12. toukokuuta 2014

What does the fox say??!

Tämän biisin teemassa olen hurahtanu kankaisiin. Siis ihan niinkuin nyt muutenkin en olis.. Ha! Mutta teemaan sopiviin siis. Ensimmäiseksi ompasin jouluaatoksi mukavan tunikan itselle, jossa on tilaa mässätä jouluruokia.
Kankaan ostopaikkaa en enää muista, mutta kaavana käytetty MIW-eli Make It Work löytyy Linnel Handmade-kaupasta (*klik*). Kokoa tällä jotain M ja L:n väliltä. Ihan ei onnistunut niinkuin halusin, rinnan alla oleva leikkaussauma menee jotenkin kaarteelle, ja yläosakin hieman liian korkea. Mutta olen käyttänyt tätä kyllä.
Kettuset lähempää.. No mutta sitten, se todellinen kangashurahdus. Kun tätä mainostettiin etukäteen mä ihan rrrrrakastuin!! IHania Iloisia kettusia!! Materiaali mulle täysin vieras joustofrotee. Mut kuosi niiiiiiiiin ihana että pakko oli tilata!
Kattokaa nyt itse miten I-H-A-N-A!!!
Tätä ihanuutta ostin siis Iloisen Kettuliinin putiikista (*klik*). Kaavana jälleen MIW. Kaavaa muokattu lisäämällä rinnan alle kuminauha, ja yläkappaleen sivusaumaan muotolaskokset. Istuu kuin hanska! Ja minä tykkään kauhiasti!! Seuraavaksi sitten SaShop (*klik*) ilmoitti kankaasta, jossa nyt vaan sattu olemaan iloisia kettuja... ;)
Siitä syntyi äitienpäivänä alle kahdessa tunnissa (!!!) tämännäköinen mekko itselle kaavana jälleen MIW omin muokkauksin. Jämistä sitten lapsillekin jotain, kun tykkäsivät myös.. ;) Kuvaajana poseerauskuvissa 9-vuotias tyttäreni, häntä saa syyttää jos on vinkin vonksin tai epätarkkoja kuvia! ;)

2 kommenttia:

  1. Olet löytäny kivoja kettukankaita! Sopii hyvin blogin nimeen.

    VastaaPoista
  2. Paljonko suurinpiirtein menee kangasta tuommoseen?

    VastaaPoista