tiistai 15. huhtikuuta 2014

Haastava huhtikuu

Kuulun facebookissa ompeluryhmään (yllätys). Siellä järjestetään milloin mitäkin tempauksia ja ompeluhaasteita. Maaliskuussa ompelivat porukalla takkia, silloin en itse osallistunut. Huhtikuun haasteena on värit, joka viikolle annetaan aina omansa. Tehty asia pitää sisältää vähintään puolet ko.väriä. Ensimmäinen väri oli punainen, ja sopivasti tein tuon takin siihen.
Toisena värinä oli keltainen. Ihanan kevään keltainen, jota minulla löytyi vain puuvillana. Siispä ompelin pussukan. Pussukka on toalettilaukun kokoinen. Sisältä kurkistaa iloinen Marianne Valolan Naisten päivä-kangas, johon sain kunnian tutustua tuolla ompeluryhmässä myös. Tarinan kankaasta ja sen kuosista voi käydä lukemassa täältä.
Kolmanneksi väriksi annettiin vihreä, keväisen raikas ja kirkas vihreä. Noh, pähkin aikani, ja totesin että ainoa mahdollinen minun hyllyssäni on tämä limenvihreä velour. Housut. Joo. Vaan mitähän tuumaa vannoutunut pinkki-prinsessani.. Mausteeksi siis hieman pinkkiä, ja kruunua. Kaava Ottobre 4/13 Ultimate casual 116cm. Hirmuisen korkea vyötärö, ja lahkeet tuntuu himpan lyhyille. Nuo resorit todennäköisesti siis vaihdan (ovat löysätkin), ja vyötäröä lie madallettava.
Kaveriksi housuille tein vielä hupparin, samasta Ottobrestä Begle Boy-kaavalla koossa 116cm. Tämä taas on sitten melko kapeaa mallia, ja hihojen pituuskin on vähän siinä ja siinä. Resori on aika lopussa, jos riittää vaihtanen tähänkin pidemmät resorit hihoihin.
Kuitenkin kiva setti tuli, ja kelpasi neidille päälle!!
(Velourit ostettu Kangashamstereista, resorin alkuperä painunut jo unholaan)

2 kommenttia:

  1. Hauskasti käytetty värejä, nyt oikein harmittaa, kun en itse lähtenyt haasteeseen mukaan :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihenhän voi lähteä mukaan vaikka nyt! Vielä on sunnutaihin asti aikaa ommella sitä vihreää. :) Ei ole pakollista osallistua joka väriin.

      Poista