sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Lisää farkkua, lisää kierrätystä

Koskapa olen tehny niin monen monta kassia farkkujen housuosasta, koetin keksiä jotakin muuta. Ratkoja kauniiseen käteen ja takataskut turvaan, sillä niistähän saa niin monenlaista!!
Siitäpä sitten jatkojalostusta, housuosat suikaileiksi.
Toisen pitkän reunan saumuroin, toinen reuna ja päät jätin sikeen niin kuluessaan hapsuttuu farkulle ominaiseen tapaan. Sitten ei kun sik-sak. Ja paljon. Kahdeksan alapuolan verran, ja kipeän olkapään/käsivarren..
Olipahan iso työ, mutta hittovie se kannatti!!! Maton olen ajatellut 17v:lle sängynviereen. Ei mitään hajua miten kestää kulutusta, mutta mitä väliä! Siitä tuli niiiin hieno! Mahtavan elävä pinta.
Kokoa matolla on 80cm 140cm. Pohjalla myymälän somistuksena ollutta puuvillaa. Toiseen reunaan sik-sakkasin myös kanttinauhaa siistimmän yleisilmeen aikaansaamiseksi. Kanttinauha saatu kirpputorilta lahjoituksena (kenkälaatikollinen nauhoja+nyörejä). Vain ompelulangat tässä matossa on siis uutta! Tykkään ihan satasella!!! <3 (ja "valitettavasti" suikaleita vielä jäi, ja tein vähän lisääkin, joten ei taida jäädä tähän..)

2 kommenttia: